Welkom

Uit nieuwsgierigheid voor de vele technische vraagstukken waarvoor garages de dag vandaag staan hebben wij in 2008 Motor-Ecu opgericht. De zaak begon kleinschalig met het herstellen van moderne autoelectronica zoals radio’s, stuurapparaten, displays etc. Al snel kwam de vraag om moeilijke storingen op wagens op te lossen vanuit de garagewereld. Door de jaren heen hebben we hierrond een stevige reputatie opgebouwd wat betreft storingzoeken. Wij willen onze technische kennis ook tegen een concurentiele prijs aanbieden aan iedereen. Vandaar hebben wij in de Goedstraat 24 enige renovaties gedaan zodat wij nu een werkplaats hebben waar wij alle herstellingen voor alle merken kunnen uitvoeren. Wij zijn voorzien van alle diagnoseapparatuur en durven zeggen dat wij hierin zelfs een stapje verdergaan gezien onze achtergrond in de autoelectronica. U bent dus bij ons aan het juiste adres voor een profesionele service en u weet zeker dat iemand met know-how aan uw voertuig werkt.

Missie

Wij timmeren elke dag aan een tevreden en duurzaam klantenbestand. Iedereen die bij ons langskomt willen wij met een tevreden gevoel terug zorgeloos op weghelpen of voorzien van het juiste advies.
Voor elke niet afgesproken werkzaamheid nemen wij altijd vooraf contact met de klant. Wij streven naar duidelijkheid en transparantie bij elke werkzaamheid